keskiviikko 19. elokuuta 2015

Cupcakeherkkuja suoraan New Yorkista

Heissan kaikille lukiojoille!

Blogissa on ollut hieman pidempää hiljaiseloa näin kesän aikaan, mutta koulujen taas alkaessa voimme huokaista syvään: It's cookie dough tough on palannut arkirytmiin ja on valmis esittelemään teille mitä maukkaimpia herkkuja.
Tänään on teemana kuitenkin matkailu kuppikakkujen pääkaupunkiin; New York Cityyn.
Olen matkustellut viimeiset neljä ja puoli viikkoa Pohjois-Amerikan itärannikolla tutustuen eri kaupunkeihin tällä alueella. Herkkuja on tullut nautittua oikein olan takaa, ja nyt olisikin aika esitellä teille upeinta löytöäni New Yorkin kaduilta.


Nimittäin cupcake-automaatti! Sprinkles cupcakes -niminen yritys on kehitellyt cupcake atm- automaatin, josta on mahdollista tilata kuppikakkuja vuorokauden ympäri.
Olin lukenut automaatista internetistä jo aikaisemmin, joten emme vain törmänneet automaattiin. Automaatti toimi siten, että noin seitsemästä kuppikakkumausta valittiin mieleinen (kaikki maut taisivat maksaa $4.25 verojen jälkeen) ja ruudulta pystyi seuraamaan, kun kuppikakku aseteltiin laatikkoon ja se kulki hihnaa pitkin noutolaatikkoon. Kuppikakut olivat tuoreita ja maukkaita, eikä niissä näkynyt lainkaan pilaantumisen merkkejä.
Muistaakseni makuja olivat suklaa, vanilja, red velvet, kaneli, vanilja-suklaa, vihreä tee sekä kurpitsa. Lisäksi oli mahdollista tilata tuplasuklaa-cookie.

Automaatin ainoa huono puoli oli maksutapa. Ainoa mahdollinen maksutapa oli kortilla maksaminen, joten pankkikortittomat joutuvat jäämään paitsi. Mutta tähänkin on ratkaisu! Jos satut liikkumaan automaatin lähistöllä ennen iltakymmentä, voit tilata aivan samanlaisia kuppikakkuja Sprinkles cupcake baarista. Suoraan tiskiltä tilattuna saat tuotteen jopa $0,50 halvemmalla ;)

-Ronja  &  Ella

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti