tiistai 12. toukokuuta 2015

It's cookie dough though Ravintolapäivässä 16.5.2015!

Tervehdys kaikille!Kevään ensimmäinen ravintolapäivä tekee taas tuloaan. Vähitellen kesän mahtava fiilis on taas täällä. Juuri tämän takia on nyt myös mahtava tilaisuus tutustua pöytiimme Esplanadin puistossa.

Ravintolapäivä on neljä kertaa vuodessa järjestettävä päivä, jona kuka tahansa voi perustaa oman ravintolan, kahvilan tai leipomon. Olemme osallistuneet ravintolapäivään jo kolme kertaa aikaisemmin, ensimmäisen kerran 13-vuotiaina. Joka kerta ravintolapäivä on ollut yhtä hauska kokemus.

 Mielestäni on mukavaa tavata asiakkaita, ja jutella heidän kanssaan. Kielitaidosta olemme hyötyneet huomattavan paljon jokaisen ravintolapäivän aikana. On tullut käytettyä englantia, ruotsia sekä ranskaa.
Ravintolapäivä on myös oiva tilaisuus saada kritiikkiä ja kommenttia omille luomuksilleen. Samalla myös tutustuu toisiin myyjiin ja voi jakaa kulinaristisia kokemuksia heidän kanssaan.
On myös hienoa, kuinka paljon erilaisia ruokia on ravintolapäivässä tarjolla. Perusmuffineista ja kakuista, Aasian herkkuihin sekä afrikkalaisiin mausteyhdistelmiin. Kerran jopa päädyimme maistamaan friteerattuja heinäsirkkoja!

It's Cookie dough, though on jakautunut kahdeksi ravintolpäivän ajaksi. Molemmat pisteemme sijaitsevat Esplanadin puistossa, Helsingissä. Tällä kertaa hyppäämme kuppikakkujen ja kakkutikkareiden maailmaan.
CAKEOLOGY valmistaa kakkutikkareita sekä kuppikakkuja muutamissa eri suosikkimauissa. (Auki klo 9-17)
Pretty Little Bakers tarjoilee kesän raikkaimpia kuppikakkuja hyvän mielen kera. (Auki klo 9-19)

Molemmat pisteemme tarjoavat myös take awayn!

Tervetuloa!2 kommenttia:

 1. Kävin illansuussa yhden viimeisistä cupcakeista ostamassa. Sellainen sitruunaversio. Ja meni muuten TOP5:seen kirkkaasti! Ehdottomasti yksi parhaista kuppikakuista, jonka oon ikinä syöny. Lupaan tulla tiskillenne, kunhan seuraaban kerran sen johonkin pystytätte.

  Kiitos! Ja tsemppiä seuraaviin koitoksiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kun kävit! Eilen meni sen verran hyvin, että varmasti tulemme uudestaan :) terv. Cakeology

   Poista