lauantai 2. toukokuuta 2015

Toukokuun ruokahaaste: Picnic-herkut

Heipparallaa kaikille!

Vihdoin on kevät saatu kunnolla käyntiin ja vaput on juhlittu. Vappu on meille molemmille yksi vuoden kohokohdista ja lämmin kevätaurinko pääsi paistamaan ihanasti! 
Vapun teki tänä vuonna vieläkin paremmaksi kuukauden ruokahaasteen voitto huhtikuun ruokahaasteesta, jonka teemana oli kookos. Kiitos kaikille blogiamme äänestäneille!

Nyt olemme ensikertalaisina järjestämässä omaa haastettamme, jonka teemaksi valitsimme PICNIC-EVÄÄT. Kesän tullessa alkaa myös picnic-kausi, ja toukokuun ruokahaasteen tehtävänä on kehittää mahdollisimman hyvä picnic-resepti. Ruoan tulisi olla helppo kuljettaa esim. muovirasiassa tai folioon käärittynä, maistuttava hyvältä myös kylmänä sekä helppo tarjoilla ETTÄ syödä. Eikä keväinen freesiyskään ole pahaksi! Toivomme, että mahdollisimman moni osallistuisi, jotta saisimme kunnolla kilvan käyntiin.RUOKAHAASTEKILPAILUN SÄÄNNÖT

Ruokahaasteeseen voivat osallistua kaikki blogia pitävät henkilöt, blogin ei siis tarvitse olla ruokablogi. Osallistua voi vain yhdellä ruoalla/blogi. Jos haasteruoan resepti ei ole itse keksitty, on kohteliasta mainita ohjeen alkuperä ja lähde.

Haasteeseen ilmoittautuminen tapahtuu 3. – 24.5.2015 (klo 23.59 asti) välisenä aikana. Huomioi, että myös haastepostauksen tulee olla julkaistu tuolla jaksolla. Haastepostauksen osoite (URL) ilmoitetaan kommenttina tähän postaukseen.

Haasteeseen osallistuessaan bloggaaja antaa luvan myös lähetetyn linkin takaa löytyvien kuvien käyttöön ja niiden koon muuttamiseen haasteruokien yhteenvedossa.

Haasteeseen määräajassa ilmoitettujen reseptien ja blogien yhteenveto julkaistaan 25.5.2015, jolloin alkaa myös äänestys. Kisan järjestäjänä en osallistu kilpailuun enkä äänestykseen. Äänestysaika on 25. – 30.5.2015 (klo 23.59 asti). Voittaja julkistetaan 31.5.2015 ja hän järjestää kesäkuun 2015 haastekisan. Voittajan tulee julkaista uusi haaste 3.6.2015 mennessä blogissansa. Jos haastetta ei tuohon päivään mennessä kuulu, niin kilpailussa toiseksi tullut saa kunnian ja vastuun haasteen järjestämisestä.


Hyvää toukokuuta ja muistakaa osallistua!

- Ella ja Ronja

11 kommenttia:

 1. Onnea voittajille! Kiva uusi haaste. Hitsit kun tein just kaikki kriteerit täydellisesti täyttävän piirakan tuossa huhtikuun puolella. :) No ehkä mä keksin jotain muutakin ja osallistun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Voihan harmi, että kävi noin :( Aihe on kuitenkin sen verran väljä, että varmasti löytyy toinenkin idea. Mukavaa kevättä!

   Poista
 2. Hei! Rohkenen osallistua vaatimattomilla porkkanapikkuleivilläni haasteeseen. Odotan innolla muitakin mukaan sillä tämä haaste on ajankohtainen ja tarvitsen lisää ideoita piknikille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättäen linkki ei toiminut! Laitetaan siis uusiksi: Porkkanapikkuleivät --> http://berryroots.blogspot.fi/2015/05/ihanat-porkkanapikkuleivat-lupa.html Anteeksi :D

   Poista
  2. Nam! Tosi hauska idea :) Kiitos osallistumisesta!

   Poista
 3. Minä osallistun viljattomalla brie-parsapiirakalla. :)

  https://ssiiri.wordpress.com/2015/05/09/brie-parsapiirakka-pinjansiemenilla/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se suolainen piirakka on aina hyvää :) Kiitos osallistumisesta!

   Poista
 4. Voita ja Suolaa -ruokablogi pakkaa piknik-koriin maistuvan pastasalaatin :)
  http://voitajasuolaa.blogspot.fi/2015/05/pastasalaatti.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa erinomaiselta! Kiitos osallistumisesta :D

   Poista
 5. Mama Gastro osallistuu kylmällä mango-pistaasikanarullalla))

  http://mamagastro.blogspot.fi/2015/05/kylma-mango-pistaasikanarulla-ja-mango.html

  VastaaPoista